Om Spill Piano plattformen

"Spill Piano" er en plattform og nettside med et formål om å gjøre pianoundervisning og pianolæring lett tilgjengelig for alle som går med en drøm om å kunne spille piano! Med de visuelle steg-for-steg kursene du finner på denne siden, har jeg forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig for deg å både forstå og applisere det du lærer!  
 Hvem står bak siden?

Fred-Håkon Bye

Selve plattformen er det meg, Fred-Håkon Bye, som står bak! Jeg har de siste årene gått med en drøm om å bygge opp en nettside og plattform der jeg kan undervise piano over nettet + bygge opp et nettbasert samfunn hvor pianointeresserte kan møtes for å inspirere hverandre og dele erfaringer. Det er en stor glede for meg at denne nettsiden endelig står klar, og jeg gleder meg til å fylle den med spennende materiale i tiden som ligger foran!    

Erfaring som lærer og pianist

Jeg har de siste 10 årene undervist en rekke pianoelever i alle aldre og på alle nivåer. I 2017 startet jeg opp Oslo Pianoskole, og har siden da sentrert all min undervisning rundt denne skolen. I tillegg til å undervise er jeg utøvende musiker, og tar oppdrag både som solopianist, i band, komponist/arrangør og musikkprodusent.
 Snakk med meg

Jeg vil GJERNE høre fra deg!

Jeg ønsker å lære! Hvis du har forslag til fremtidige kurs eller forbedringer på selve plattformen, vil jeg gjerne høre fra deg. Ingen spørsmål eller forslag er feil. Det er viktig for meg å lage relevante kurs, og ha en plattform som fungerer godt for alle! Så med det sagt - hvis du har noe på hjertet, kan du nå meg via kontaktskjema på DENNE siden, eller ved å sende en e-post til fred@spillpiano.com!
Created with